sobota 7. září 2013

S.O.S. triky pro hezčí tvář

Vidíte v zrcadle , že vaše tvář potřebuje rychlou záchranu ? Ne každý den vypadáme jako z obálky časopisu , proto se nějakým tím drobným zádrhleom nenechte vyvést z míry . Známe S.O.S. řešení , které pomohou rychle , účinně as viditelným efektem , takže dost bylo mračení na vlastní odraz a vzhůru zkrášlovat .

Vytvořili se vám pod očima tmavé váčky a vy už o hodinku potřebujete vypadat výborně ? Vsaďte na staré dobré okurky , jejichž plátky poskytnou pleti hydrataci a relax . Podobným trikem jsou i vychlazené sáčky vyluhováním čaje nebo alespoň studené čajové lžičky . Místa si následně mírně promasírujte prsty a před líčením jim dopřejte krém .

Únava se na očích může projevit i http://botarin.cz/botarin-intense-lifting-lip-care-liftingova-pece-o-rty/ zastřeným pohledem , kterému chybí jiskra . Chcete-li ji nanovo zapálit a pohled prozářit , celkem stačí správná barva líčení . Zkuste zlaté oční stíny , které v sobě skrývají množství odlesků a ve vnitřním koutku oka dokáží zázraky . Jde o nejšikovnější rozjasňovač pro oči , přesně jako jsou třpytivé líčka pro obličej .

O vyrážce rašící v té nejnevhodnější chvíli víme každá své. Objeví se , když to nejméně potřebujeme , ale tou lepší http://botarin.cz/botarin-intense-lifting-bodylotion-liftingove-telove-mleko/ zprávou je , že proti ní existují SOS opatření . Základem je pamatovat si , že do ní není radno rýpat a tlačit ji , jinak z ní jednou dva vyrobíte dvojnásobně větší stvůru . Raději vezměte do ruky kostku ledu a vyrážku doslova zmrazte . Jednou za hodinu ji promasírujte a nemusíte se bát žádného zvětšování. Na domácí léčbu vyrážky se používá i šťáva z citronu , nařezaný česnek nebo zubní pasta . Všechny tyto " léky " obsahují látky působící proti zánětu a dokáží si s ním rychle poradit .

Stačí trochu polevit v čištění pleti az večera do rána můžete na tváři spatřit množství černých teček . Pokud se jich chcete zbavit jedním tahem , nejlepší je http://botarin.cz/stop-celulitide/ nalepovací páska , která nečistoty zachytí a vytáhne z pórů . Podomácku si ji umíte připravit z jedné lžíce práškové želatiny plus lžíce a půl mléka , které spolu zahřejete a aplikujete na pleť . Po ztuhnutí hmotu odlepíte , no myslete na to , že póry budou čistší , ale i otevřenější . Proto je potřete stahující pleťovou vodou a zajistěte si maximální výsledek .

Žádné komentáře:

Okomentovat