pátek 13. září 2013

Dejte pleti vydechnout

Je toho tolik , co brání naší pleti v odpočinku ! Nešetrné ošetření , neúplné odlíčení , znečištěné prostředí , málo tekutin , dráždivá strava , stres ... mohli bychom samozřejmě pokračovat i dál. Ale zbytečně . Hříchy napáchané vůči naší pleti všechny dobře známe . A víme i to , že ne vždy postačí regenerační spánek a výživný noční krém .
Ještě štěstí , že stejně jako škůdců , i léků na pleť se najde nepočítaně . Chcete tu vaši rozmazlit , dopřejte jí den plný odpočinku . Nejlépe v sobotu , když vám povinnosti dovolí zůstat celý den doma . Namísto make - upu ji mažte blahodárnými maskami a namísto stresu pro změnu odměňte relaxem . Výsledek stojí za to !
Jogurtová maska ​​na zavlažení
Připravíte ji smícháním polévkové lžíce bílého jogurtu s jednou rozmixovanou okurkou . Pokud necháte masku působit 20 minut , oživíte vysušenou pleť , dodáte jí oční krém proti vráskám naléhavě potřebnou vláhu a okurka šikovně stáhne póry .

Únavu pleti věru žádný make - up nezakryje . Pěkně se tedy odličte a připravte si v kuchyni osvěžující vzpruhu . Nastrouhejte jeden brambor , přidejte vaječný žloutek a polévkovou lžíci plnotučného mléka. Dobře promíchejte , naneste na obličej a po 10 minutách masku odstraňte. Vidíte ten rozdíl?
Pomerančová maska ​​na vypnutí
Vypínací efekt citrusů je bájný a často využíván v kosmetickém průmyslu . Když jste přímo u zdroje - pomeranči - žádné krémy vám netřeba. Použijte odšťavňovač a proti vráskám oční krém dužinou si dosyta ponatierajte pokožku . Stačí 10 minut , zběžný opláchnutí vodou a vaše pleť bude viditelně jasnější.
Tvarohová maska ​​na uklidnění
Na jemnou a přecitlivělou pleť třeba jít v rukavičkách . Co se šetrnosti týče, med hraje jednoznačně prim . V kombinaci s tvarohem má hojivé , zklidňující účinky . Med nejprve trošku nahřejte , smíchejte se dvěma lžičkami tvarohu a rovnoměrně vyhlazování vrásek v oblasti očí naneste na obličej , krk i dekolt . Po čtvrt hodince omyjte. Tato maska ​​pomáhá odstranit i zarudnutí pokožky .
Hroznová maska ​​pro ošetření
Vyrážky jsou usvědčující vykřičníky nezdravého životního stylu . A jak na truc přijdou tehdy , když se nám to hodí nejméně. Pokud chcete ulevit podrážděné a nečisté pleti pomohou vám látky obsažené v hroznech .

Žádné komentáře:

Okomentovat