sobota 7. září 2013

Nevyhlížejte v 20 na 30

Tikající hodiny našeho stárnutí sice nezastavíme , ale umíme předcházet viditelným příznakem přibývajících let. Hlavní slovo má přitom prevence a teď nemluvíme jen o našem zdraví . I v případě krásy je prevence základem , jak vypadat na svůj skutečný věk , případně ještě o něco mladší. Jak to bývá bez ní ? Těsně po dvacítce můžete mít pleť třicátnice as třemi křížky na zádech zase připomínat čtyřicetiletou ženu. Opravdu to chcete ?

Prevencí mladé a krásné pokožky je správná péče . Mytí a čištění je základ , ruku v ruce s nimi jde krémování , výživa a ochrana . Stačí zprávě tahy botarin.kosmeticke-tipy.cz dlaněmi a několik kosmetických pomocníků , aby se na vás v zrcadle usmívala mladá a svěží tvář . Co tedy mít dennodenně po ruce ?


Krém s UV faktorem : Víme , že není léto a víme , že slunce si momentálně hodně neužijeme . Během celého roku však na nás číhá a vykukuje hoc i zpoza mraků , co bychom neměli podceňovat . Určitě jste už slyšeli , že slunce , respektive jeho paprsky patří k největším nepřítelem krásné pokožky - av létě obzvlášť , takže pokud zanedbáte ochranu před ním , jste na přímé cestě k předčasnému stárnutí . Během horkých dní mějte neustále po ruce opalovací krém s dostatečným faktorem , minimálně UV by měl mít i váš zimní krém . Zkuste přejít na make-up s UV ochranou , případně i rtěnku nebo jinou kosmetiku . Každá " protislnková " bariéra pomůže dodat pokožce štít před tvorbou botulin.kosmeticke-tipy.cz předčasných vrásek , před vysycháním a ztrátou elasticity .
Vitamín C : Vitamíny jsou pro pokožku naprosto nenahraditelné a pokud bychom měli vybrat ten , který je nejuniverzálnější pro krásu i zdraví , bylo by to Céčko . Důležitost jeho přijímání je o to větší , že tělo si ho neumí samo vyrobit a je závislé na tom , kolik vitamínu C mu dodáme . Nic tedy nezanedbávejte a mějte ho ve stravě iv kosmetice . Zaprvé podporuje tvorbu kolagenu , díky čemuž bude pleť dostatečně pružná , zadruhé bojuje proti tvorbě vrásek , zatřetí chrání před nebezpečnými slunečními paprsky a začtvrté rozjasňuje barvu pleti . O co všechno přicházíte nedostatkem Céčka , to je už určitě jasné.

Žádné komentáře:

Okomentovat