pátek 13. září 2013

Do boje s vyrážkou!

Můžete investovat do luxusního mejkapu , ale to , co je pod ním , se tím neztratí . Řeč je samozřejmě o vyrážkách . Máte pocit , že už jste proti nim vyzkoušeli cokoliv ? Pak neuškodí zopakovat si základy prevence (av akutním případě i maskování ) .
Problematická pleť zůstane v lepším případě pouze jednou ze špatných vzpomínek na pubertu , ale není bohužel nic ojedinělé , že i s pár křížky na zádech nás naše věrné vyrážky neopouštějí . Bez ohledu na to , zda máte 15 nebo 35 let , s vyrážkou můžete bojovat . Dokud není problém natolik vážný , že vyžaduje návštěvu lékaře , zvládnete to i jak s vráskami bojovat samy. Nezapomněli jste ještě na preventivní opatření ?
optimální čištění
Výživný krém , pleťová voda , pleťové mléko . To jsou tři klíčová slova denní péče o pleť . Čištění probíhá jen ráno a večer . Pokud si budete pokožku hýčkat častěji , můžete si přivodit opačný efekt. Pleť se vysuší , zvýší se produkce mazu a vyrážkám na tváři bude dařit jako houbám po dešti .

Zastaralé mýty o kakau a čokoládě vás už jistě nesnaží . Vědcům se opravdu nepovedlo doložit souvislost mezi těmito potravinami a zhoršeným problémy s vráskami kolem očí stavem pleti . To ale neznamená , že na tom , co sníme , nezáleží.
Platí , že co je na jazyku , to bude i na obličeji . Buď to bude vypnuta , zdravě vypadající pokožka díky dostatku vody , vitamínů a minerálů , nebo zničena a aknózní pleť jako následek nezdravého přejídání (ale i nezdravých diet ) .
optimální spánek
Zatímco spíme a sejme , tělo naplno pracuje . Regeneruje a napravuje napáchané škody na pleti . Během nočního odpočinku se tělu snadněji bojuje s drobnými záněty a infikovanými ranky na tváři. Časté ponocování problém akné zhoršuje , o to více, pokud je spojeno s barovým režimem : víno ​​a slané arašídy .
optimální maskování
Když je již na prevenci pozdě , nastupuje maskování . Základním pravidlem je , neudělat ze sebe masku . Větší vrstva mejkapu , nevyvážený odstín korektoru nebo krémy proti vráskám fušérského a narychlo odvedeny líčení na problém ještě více upozorní . Pokud si nejste jistá výběrem té správné kosmetiky , obraťte se raději na kosmetičku , než byste riskovali přešlap .

Žádné komentáře:

Okomentovat