neděle 8. září 2013

Bezbolestné omlazení. Vyměňte starou kůži za novou

Sníme o ní každá . O krásné svěží , napnuté pleti bez chybiček . Nyní je ideální čas vyměnit starou kůži za novou a omládnout .
O možnostech jak na to jsme se zeptali dr. Šimkové , která se touto problematikou v Chirmede zabývá .
Neexistuje jedna univerzální jednorázová metoda, která definitivně vyřeší všechny problémy spojené se stárnutím pokožky u všech . Záleží na tom , jak žena stárne . Když má líce velmi ochablé , laser nepomůže , obličej potřebuje chirurgický zásah - facelift . Pokud je potřeba vylepšit strukturu pleti , vyhladit ji , dodat jí jas , obrousit nerovnosti , zmírnit vrásky , i hlubší , frakční laser je ideálním řešením bez skalpelu .
Frakční laserový resurfacing je nejúčinnější , přesně nastavitelnou metodou omlazení pleti . Jeho výsledky se nedají srovnat s žádnou jinou metodou zaměřenou na zlepšení kvality pleti . Tak jako u ostatních přístrojů , i frakčních laserů je na trhu několik druhů různé kvality. Je důležité vybrat si pracoviště , kde je přístroj umožňující měnit odpařené množství kůže , dále hloubku odpaření a délku působení tepelné energie potřebné k vypnutí kolagenu . To nám umožňuje ušít zákrok doslova na míru každému klientovi .

U nás se resurfacing provádí pomocí frakčního CO2 laseru Mixto , který během ambulantního zákroku vysílá světelné paprsky které pronikají do kůže , ta se okamžitě smršťuje , čímž stimulují tvorbu nového kolagenu . Během procedury laserový paprsek odpaří část pokožky a prohřívá tkáň hluboko pod povrchem , čímž způsobí , že se následně vytvoří nový pružný kolagen av jeho okolí se remodeluje starý koalgén . Výsledkem je nově vzniklá jemnější , hladká , pružná a jednobarevná pokožka . Po zákroku klasickým laserem trvá i dva týdny , dokud se pleť obnoví , a až dva měsíce, než se ztratí zarudnutí a pleť nabude původní barvu . Frakčním laserem dosáhneme stejný efekt , ale s menší bolestí as rychlejším hojením . Je to proto , že frakční laser na rozdíl od klasického CO2 neodpaří celou pokožku , ale nechává mikroostrovčeky neporušené kůže. Pleť se tak hojí rychleji a už po týdnu si můžete dát na svou " novou " tvář make-up.
Zákrok frakčním laserem dokáže zlepšit stav pleti až o 70 procent . Neexistuje horní věková hranice . Nejvhodnějším časem na zbavení se staré kůže je právě zima , protože novou mladou kůži bychom měli alespoň dva měsíce chránit před slunečním zářením .

Žádné komentáře:

Okomentovat