sobota 24. března 2012

Líčení á la ledová královna

Ledové krásky jsou sexy, ačkoliv trochu jinak než letní bohyně. Využijte svou bledost a chladné počasí a podtrhněte ho mrazivě přitažlivým líčením. Prozradíme vám krok po kroku jak na to!
Výbava: hydratační krém, tekutý rozjasňovač, make-up, pudr, světle, ledově modrá a tmavomodré oční stíny, bílá kajalová tužka, černá kajalová tužka, řasenka, světlý béžový perleťový rtěnka
Porcelánová panenkaPři looku ledové královny stojí všechno na pleti. Měla by být proto dokonale nalíčená, každou chybičku krásy třeba zakamuflovat. Pleť proto před líčením zjemněte hydratačním krémem (v zimě si můžete dovolit i hutnější verze, což pokožku ochrání před mrazem) a nechte ho dobře vrásky vsáknout. Pak na hřbet ruky vytiskněte trochu mejkapu a navlhčenou houbičkou nebo prsty ho rozetřete na obličej. Základem je světlá pleť, ale nejdůležitější je přirozenost - make-up by měl být proto v barvě vaší pokožky.
Kruhy pod očima prostě zakryjete vhodným světlým korektorem. Drobné vyrážky nebo rozšířené póry pak už stačí zamaskovat korekční tyčinkou v barvě pleti a celý obličej přepudrovat. Sexy lesk dosáhnete pomocí rozjasňovače. Můžete použít tekuté, krémové i práškové. Naneste ho na můstek nosu, bradu, pod obočí a na spánky. Pleť bude jako z magazínu.
Pohled jako z oceánuNa celé víčko naneste ledově modrá oční stín. Velkým štětcem na oční botox stíny aplikujte do očního záhybu a do vnějšího koutku oka tmavomodrý oční stín. Tyrkysový stín naneste aplikátorem na první třetinu víčka (vnější strana) a na druhou třetinu naneste ještě jednu vrstvu ledově modrá stínu. Přechody zjemněte měkkým štětcem. Pod spodní víčko naneste šikmým plochým štětcem tmavomodrý stín a oko orámujte černou kajalkou. Bílou kajalku třeba nanést do vnitřního koutku oka, pohled dostane jiskru. Řasy vytočte kleštičkami a přetřete řasenkou.
Něžné rtyVýrazné oči si zaslouží pozornost as použitím zářivého rtěnky by o ni přišli. Navíc by make-up vypadal příliš dramaticky. Proto rty zjemněte jen leskem nebo béžovým perleťovým rtěnkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat