neděle 25. března 2012

Make-up, se kterým zazáříte jako hvězda!

Většina z nás používá make-up na podtržení přirozeného půvabu. Patří ke každodenní rutině údržby ženské krásy. Trošku barvy přes den, něco dramatičtější na večer ... vždy se však najde dost tipů proti vráskám jak udělat z dobrého ještě lépe. Nechte make-up, ať vás rozzáří!
Inspirujte se u těch nejpovolanějších, u vizážisty světových celebrit. Ať se líbí, dámy. Zde jsou jejich drobné triky s velkým zkrášlující efektem.


Rty, které volají po polibcíchKdyž už vám příroda nenadělila svůdně plné rty, můžete si pomoci aspoň optickou iluzí. Profesionální vizážisté řadí trik, který vám nezabere více než pár sekund. Jakmile skončíte s rúžovaním, naneste si do proti vráskám středu spodního rtu vrstvičku zlatého nebo stříbrného třpytivého lesku na rty. Toto vám pomůže docílit efekt plnějších rtů. Špatná zpráva je, že pouze nakrátko. Kouzlo se ztratí, jakmile si přetřete peru o peru.
Pokud jste za přírodněji zkrášlovací metody, možná vás zaujme svébytný tip Catherine Zeta - Jonesové. Ta si své neodolatelné rty pravidelně masíruje měkkým kartáčkem, na kterou nanese směs oční krém roztlučených jahod s práškem do pečiva. Podivný, ale prý vysoce účinný recept!
Sexy očkaKouřové líčení vám otevře oči, ale pozor! Rozhodně není pro každou tvářičku. Pokud patříte k přirozeným bledulkám, efekt by byl příliš dramatický a tedy i více směšný než svůdný. Vizážistka Leslie Lopez, která líčí i Kate Hudson, řadí k světlejšímu typu pokožky vyzkoušet místo kouřového líčení kombinaci bledě-zlatých očních stínů a šedé kajalové tužky. Funguje to u Kate, bude to fungovat iu vás!
Jiný trik jak přijít k pohledu svůdné femme fatale od své vizážistky Odkoukala zpěvačka Gwen Stefani. Zde je: Pokud nemáte po ruce celý arzenál barviček, vaše očka rozzáří i obyčejná černá kajalová tužka, kterou si vybodkujete linku nad horním očním víčkem. Takto se vám podaří opticky zahustit řasy a vrásky zvýraznit hloubku pohledu.
Líčka jako panenkaSamozřejmě, ne ta ruská. Pokud se však přece jen stane nehoda a skončíte více zmalovaná jako namalovaná, hollywoodská maskérka Molly Stern doporučuje líčka prostě preprášiť vrstvou pudru. A přidává pár základních pravidel, pokud si nejste jistá výběrem toho správného odstínu "zdravíčka".
Starorůžové tóny svědčí bledým typem pokožky, dokud dámy s olivovou pletí by měli sáhnout po hnědočervených až čokoládových tónech. Pro zrzavé krásky doporučuje Molly Stern meruňkové líčka.

Žádné komentáře:

Okomentovat