neděle 25. března 2012

Make-up, který vám otevře oči

Podzim se většinou nese ve znamení porcelánové pleti. Zvolte make-up, který silně překrývá nerovnosti a flíčky na pleti. Dejte však pozor na takový, který nedovoluje pleti volně dýchat. Svádět pohledem by chtěla každá žena. Smyslně se na muže podívat tak, aby se mu podlomila kolena však není hračka. Abyste to měli co nejjednodušší, měly by vaše mluvit jasnou řečí. Jak docílit, aby váš pohled byl pronikavý a svůdný, ale zároveň plachý a něžný?
Když toužíte po zářivých očích, musíte si vybrat tři správné stíny. Pokud máte oči úzké vrásky jako štěrbiny, vyhýbejte se tmavým stínem, které by oči ještě zúžily. Naopak, pokud máte příliš velké oči, vyhněte se třpytivým světlým stínem a raději sáhněte po zemitejších tónech, které opticky oko zúží do té správné formy.
Využívejte také kontrastní barvy. Hnědookou dámy nebudou velmi spokojené s hnědým stínem ve stejné barvě jako jsou jejich oči, protože tím dosáhnou jedině to, že jejich oko opticky jakoby napuchne a bude vypadat nezdravě. V lepším případě se ztratí jeho jiskra a vyzní smutně a oční krém sklesle. Stejně to platí i pro modrooké, či zelenooká dámy.
Nebojte se také stínovat a hrát se na oku s více stíny. Raději si ale zvolte dvě, max. tři stíny v podobném odstínu nebo alespoň v barevné škále blízko sebe, protože velké kontrasty mohou způsobit, že budete vypadat velmi divoce.
Podstatná je i barva řasenky, po které sáhnete, protože pokud by si sněhobílá blondýna dala silnočiernu řasenku, působila by jako omítka s tmavými skvrnami. Pro takové typy žen je nejlepší proti vráskám hnědá spirála a pro blondýny s tmavší pokožkou zase hnědočerná. Brunetkám sluší černé spirály.
Při speciálních příležitostech se nestyďte udělat si tzv.. kočičí oči. Dodá vám to záhadný pohled a budete působit kouzelně a smyslně. Když chcete opravdu dosáhnout sexy kočičí pohled, musíte si dát pozor na kvalitu tužky (pro tyto účely je lepší měkčí) a když jste začátečnice, raději na první pokus nic neriskujte a zvolte si klasickou tužku a ne tekutou linku.

Žádné komentáře:

Okomentovat