sobota 26. listopadu 2011

6 beauty triků, které ho zaručeně vyděsí

Mnohé z nás si myslí, že tmavé rty vypadají sexy, oční linka na styl kočičí ženy je udicí na chlapy a vlasy ve vysokém drdolu zase dokonalým estetickým zážitkem. Jsou to všechno historické comeback z dob dávno minulých, které v nás chtějí vzbuzovat pocit osudové ženy. Jenže, má to malý háček. Tyto stylingové triky nejsou oblíbené u těch, kterým jsou v podstatě věnovány, tedy u mužů. Prozradili nám, které ženské kosmetické praktiky jsou jejich "nepřáteli".
Tváři stačí jedna vrstvaZatímco se my snažíme ve stresu zakrýt všechny nedokonalosti pleti, oni chtějí vidět každý detail bez čehokoliv, co by narušilo přirozenost naší pokožky. Příliš mnoho líčidel je nutí zamýšlet se nad tím, co se asi pod těmi vrstvami skrývá. V tomto případě se opravdu nevyplatí nechat muži prostor pro fantazírování, proto se vzhledu porcelánové panenky vyhýbejte. Nechte svou pokožku dýchat a kromě toho, že to ocení on, poděkuje se vám i pokožka.


Slečna, kde máte obočí?Stává se, že některá z nás špatně pochopí řady - pěkně tvarované obočí dodá tváři výraz. Abyste z ní totiž vytěžili maximum, tak nějaké obočí hlavně musíte mít. Muži doslova nesnášejí nakreslené obočí, případně jeho konturu v nepřirozeně tmavé barvě. Obočí si upravujte, ale nelikvidujte! Ať je toho na vaší tváři co nejvíce původního.
Ať šelmy zůstanou v džungliPředstavte si, jak děláte jakoukoliv běžnou činnost s dlouhými lakovanými drápy, které vám nalepila paní v salonu. Jde vám to zcela přirozeně? Vy si sice řeknete, že je to síla zvyku, ale muži svorně tvrdí: "Je to strašidelné!". Dojem agresivní šelmy ať už při držení rukou nebo při chvilkách v posteli raději vyhoďte a nechte si trošku přistřihnout drápky. Je to méně náročné na údržbu a váš partner bude s vámi mazlit mnohem raději.
Nepovedená hra na KleopatruNěkteré ženy vědí, jak nosit look a lá Kleopatra, ale uznejte, že takových mnoho není. V návalu kosmetického nadšení si lze olemuje vnitřní hrany očí, nanesete bronzový zda tyrkysový oční stín, ale výsledek zřejmě nebude podle vašich očekávání. Teatrálně líčení žádného chlapa v běžném světě neočarí. Přesto, že jmenované oční stíny jsou momentálně v kurzu, dávejte si dobrý pozor, abyste své líčení neprekombinovali.
Opravdu hořká čokoládaLéto se blíží raketovou rychlostí a my odhalujeme stále více kůže. A jelikož nerady na ulici "svítíme", cesty mnoha žen vedou do solária. I zde však pozor na to, abyste to nepřehnali. Nejenže svou pokožku týrate ao pár let vám to začne bez výčitek vracet, ale také zaplašíme potenciálních nápadníků. Nepřirozeně hnědá nebo mrkvová pokožka je vaší zkázou. Kupte si raději kvalitní krém na opalování av době volna vytáhněte na slunce staré lehátko. Troška trpělivosti a přirozené opálení se určitě dostaví
Oslňující rtyTak vidí muži rty nahrubo natřené leskem. Říkáte si, že lesku nikdy není dost, ale muži vám to přeloží jako levný vzhled. Celkem stačí jemná vrstva lesku nebo jen balzám. Nechcete přítele přece otrávit dávkou slizké textury neurčité chuti. Vyměňte svůj lesk za matný balzám ještě dříve, než přijdete na slibné romantické rande.

Žádné komentáře:

Okomentovat