středa 24. června 2015

Těhotenská spodní prádlo: Nutnost?

Těhotenství toho na ženě hodně změní. Není to jen zakulacené a stále se zvětšující bříško ale i "rostoucí" boky, prsa, stehna či hýždě. A to často vyžaduje i nějaké to nové oblečení včetně spodního prádla.

Jakou spodní prádlo v těhotenství?
Možná si říkáte, že těhotenská prádlo je jen zbytečnou "parádou" a vy přece v pohodě vystačíte s vašimi kalhotkami a podprsenkami během celého těhotenství, případně si dětská postel dokoupíte nějaké větší čísla prádla.
Samozřejmě, i takto se dá. Některé ženy těhotenství ani příliš nezmění a bez problémů se vejdou do svých běžných kalhotek a podprsenek.
Ve většině případů se ale vaše tělo více či méně změní a je nutno řešit otázku spodního prádla. V těhotenství je důležité, aby vás nic netlačilo na bříško a také vaše prsa by měly mít dostatečnou oporu.

Těsné kalhotky zařezávající se do vašeho těla, to dětské postele není nic příjemné.
Jakmile tedy budete cítit, že vám vaše běžné kousky spodního prádla nesedí, ale vás tlačí a jsou vám těsné, třeba to řešit.

Podprsenka. Ta by měla plnit zejména podpůrnou funkci, tedy "podržet" vaše zvětšující se ňadra. Některé těhulky trápí citlivé a bolestivé prsa a tady je opravdu dobré investovat do kvalitní těhotenské podprsenky z přírodních vzdušných materiálů, případně i s dětská postel se zábranou bezešvou úpravou.

Některé ženy však dávají přednost sportovním podprsenkám. Pokud máte problémy s prsy, měli byste se v těhotenství vzdát podprsenek ze syntetických materiálů as kosticemi.

Těhotenskou podprsenku je nejlepší si dětská postel před koupí důkladně vyzkoušet, nakolik se vaše prsa během těhotenství mění. Pokud nejste zrovna nadšenou nositelkou podprsenek, můžete si pořídit různé těhotenské topy a tílka, které poskytnou oporu vašim prsům a zároveň bude vaše bříško i kříže v teple.

Těsné kalhotky zařezávající se do vašeho těla, to není nic příjemné. Pokud takové pocity budete mít, je to signál, že třeba vaše kalhotky vyměnit za jiné. Těhotenská móda nabízí množství typů těhotenských kalhotek v různých barvách a střizích.
Kalhotky mohou být nadbruškové, nebo sahat jen pod bříško. Výborné jsou dětská postel bezešvé kalhotky, které vás určitě nebudou nikde tlačit.

Žádné komentáře:

Okomentovat