středa 19. srpna 2015

Jídelní židle perlami prostoru

Jídelna, samostatná místnost nebo součást obývacího pokoje či obývacího pokoje propojené s kuchyní, bez stolu a židlí by zcela ztratila svou původní funkci. Aby se zaskvěla skvělým vkusem, dáme si záležet zejména prostřednictvím židlí, které dělají jídelnu jídelna.

Zatraktivnění místa
Stůl a počet židlí vybíráme podle prostorových kapacit a našich dětská matrace finančních možností. Když se nám časem přestane zařízení jídelny líbit, můžeme ho prodat a koupit si nové, atraktivnější. Update jídelny můžeme realizovat i za pomoci výměny židlí. Odlišný tvar nebo barva inovují její dosavadní vyznění.

Stůl králem jídelny
Při koupi stolu se vyplatí přemýšlet nadčasově. Jednoduchý design v kombinaci s masivním dřevem je přesně to, co každá jídelna potřebuje. Takový nábytek zůstane na dlouhá léta věrný svému místu az jeho krásy mu neubere ani mírné opotřebení či patina. Zatímco stůl matrace pro děti zůstává, židle podléhají vrtkavému stylu.
Silueta a subtilnost
vnesení barvy do neutrální laděné jídelny přineseme nové roční období, konktrétne rozkvetlé léto. Židle s vysokým opěradlem a dřevěnými skeletem působí elegantně a tradičně. Subtilní tvar a kovové prvky naopak odkazují na současný design. V jídelně využíváme i lavici na sezení, kterou dáme ke stěně.
Smíšené židle
Za jídelním stolem strávíme nejednu volnou chvilku a proto bychom si měli vybrat pohodlné a egonomické židle. V případě, že plánujeme místnost zařídit eklekticky a každá židle dětská postel bude vzhledově jiná, nezapomeňme na to, aby jejich výška byla jednotná. Vždyť za stolem bychom si měli být všichni rovni, však ?
Pokud toužíme po moderní jídelně, sáhneme po transparentů židlích, které opticky nezaplní prostor a navíc se ukáží jako rafinovaný stylový doplněk.

Žádné komentáře:

Okomentovat