čtvrtek 27. srpna 2015

Dovolená s dětmi v čr

Dovolená aby pro rušné ročním období. Mezi dárkové výměny, vánoční večírky, rekreačních koncertů a další, kdo má čas na nákupy? Ale dříve, než se nadějete, že děti budou chodit do školy a budete pokoušet se pobavit a zároveň se snaží, aby si všechno hotovo. Zde je seznam skladování stromeček vaše děti mohou dělat s malou pomocí od vás.


Dovolená aby pro rušné ročním období. Mezi dárkové výměny, vánoční večírky, rekreačních koncertů a další, kdo má čas na nákupy? Ale dříve, než se nadějete, že děti budou chodit do školy a budete pokoušet se pobavit a zároveň se snaží, aby si všechno hotovo. Zde je seznam skladování stromeček vaše děti mohou dělat s malou pomocí od vás.

Záložky. Poštovní schránka je pravděpodobně plný vánočních katalogů a časopisů. Nechte své děti dívat se skrz tyto a najít obrázky se jim líbí. Dejte jim záložky velikosti proužky papíru a lepidla. V závislosti na jejich věku, mohou děti vystřihnout své oblíbené fotografie a vytvořit koláž na záložku. Běh přes tyto laminátoru a máte skvělý dárek pro prarodiče. Případně můžete mít mohli vybrat fotografie, aby se obrátili na záložku.

Magnety. XYRON dělá laminátory, jejichž cílem je uplatnit lepicí nebo magnetu podložku, která pracují bez tepla pomocí ruční kliky. To z nich dělá naprosto bezpečné pro děti k použití. Uložení ty obrázky velikosti peněženku školy a nechte své děti proměnit je v magnety. Daleko rodina bude milovat vidět ty malé připomenutí svých dětí na své lednici. Můžete strávit dovolená s dětmi v čr-babyhouse.eu, které je velký byt v horách a ubytování beskydy v babyhouse.

Samolepky. Stejný stroj, který může dělat magnety také dělá nálepky. Můžete si vybrat mezi trvalou a odlepitelného lepidlem. Jsou to skvělý dárek pro scrapbookers, učitele a maminky. Jednoduše nechte své děti vybrat zábavné předměty a používat nálepka výrobce přidat lepidlo. Poté trim off přebytek a skluzu je do punčoch. V Xyron Create-A-samolepka zařízení se pohybují od 1,5 "až 5" modelů a stojí méně než $ 30. Nicméně, pro trochu více peněz, můžete získat Creative stanici 510, která se bude uplatňovat laminát, magnetické, a lepicích podkladová.

Dárkové samolepky. Loňské vánoční přání může být řez a obrátil se na dárek tagy připevnit na dárky. Poté, co značka je vystřihnout, prorazit díru v rohu a kravatu ji se stuhou. Nebo použijte laminátor, aby se do nálepky a dodržovat ji do balíčku tímto způsobem. Děti se mohou pobavit výber která část karty by co nejlépe značku.

Journal Označení. To je pro scrapbooker ve vaší rodině. Pomocí rotační zastřihovač, mohou starší děti zkrátit zbytky papíru nebo staré karty do menších etiket. Připojit tyto na karton a skluzu je do punčochy o "scrapper." Mohou používat je v jejich zápisníku dokumentovat události nebo etiketu obrázky. Ty nemusí být Holiday souvisejí. Viz také záznam o dovolená s dětmi v čechách.

Dárkové kupóny. Děti často přijde domů ze školy s malými brožury pro rodiče, obsahující kupony, které mají být splaceny. Ty mohou být věci, jako je "dobré pro čištění můj pokoj, aniž by si stěžovat" nebo "Jedna navíc fuška." Sežeň perforovaný papír a vaše dítě může vytvořit některé z nich za jejich sourozenci, rodiče, prarodiče a další příbuzní. Letter 24libra perforovaný papír je ideální pro to, protože to trhá snadno do tři dlouhé pásy a nabízí silnější váhu než standardní papír tiskárny. Další příklady kupony jsou "dobré pro procházky se psem", "jeden volný pet posezení," nebo "Jedna noc zdarma hlídání dětí." Jsou to zábava, protože vaše dítě můžete přizpůsobit kupony svých schopností a rád. Po kupóny jsou vyrobeny, prorazit díru v boku a svázat je spolu s některými zábavné stuhou, poté zasuňte do punčoch.

V závislosti na věku dítěte, mohou případně, aby tyto řemesla s malou nebo žádnou pomoc od youHealth Fitness článků, takže vám umožní dokončit své vlastní vánoční přípravy. Hodně štěstí a šťastný crafting!

Žádné komentáře:

Okomentovat