středa 24. června 2015

Co se stane po 104 souložích se ženou?

Zdá se vám to zvláštní? Možná už velmi s partnerem toužíte po miminku. Těhotenství však nepřijde tak rychle jak jste se možná domnívali. My víme, kolik sexu musíte mít kým skutečně otěhotníte!
Jaké je to tajemné číslo?
Ano, otěhotnět se dá i při prvním pohlavním styku, to se však obvykle stává nezkušeným teenagerky a ne dvojicím, které po dítěti skutečně touží a jsou na něj i připravené. Proto se vědci zajímali, kolik průměrné dvojici trvá, dokud dítě počne.
Kdy si "to" radši udělá sám?
Lékaři zjišťovali kolikrát se dvojice musela pomilovat, dokud žena otěhotněla. Vyšlo jim neuvěřitelné číslo 104. Ano, přesně tolikrát byste se podle statistiky měli s partnerem pomilovat, než se na vás usměje štěstí a na konci měsíce najdete na těhotenském testu dvě paličky.

Většina párů to už ví, a lékaři také neustále zdůrazňují, že snažení o dítě by mělo být přirozené a milování by nemělo být "nucené".
Uvolněte se a sex si rozhodně ani v plodných dnech neplánujte na přesný čas, a už vůbec na otěhotnění nemyslete ve chvílích kdy se milujete, jinak bude trpět nejen váš sexuální život, ale i celý vztah.
Takže, jak dlouho se už snažíte?
zdroj: http://www.babynabytek.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat