pondělí 8. dubna 2013

Toto pro mě ještě nikdo neudělal

Svět se zmenšuje. Ale v konečném důsledku to způsobuje, že váš miláček může být dnes při vás v posteli a už na Valentýna vést jednání v New Yorku. Nebo vás možná dělí jen pár kilometrů, ale události nehrají ve prospěch večeře ve dvojici. Máte lásku, no Valentýna trávíte sama. Říká se, že láska i hory přenáší, tak v čem je problém?


Vždyť je to jen datum v kalendáři. Den, kdy by zamilovaní měli trávit chvíle ruku v ruce, dívat do očí a hladit těla. Ale opravdu jedná o tento datum? Praktici vědí, že ten čtrnáctý únor je plný srdíček a úsměvů, z každého výkladu na vás míří pohádkový Amor a vy se musíte vyrovnat s tím, že budete sama.
Takže si udělejte valentýnskou satisfakci v podobě krásného víkendu, nebo zaláskovaného týdne někde na horách. Možná stačí, když vám čas i
krém proti vráskám vzdálenost dovolí být zase spolu, udělat si romantiku na jeden večer a ani jednomu z vás nebude překážet, že tento rok byl "Valentýn" jindy. 

To by vám měl napsat miláček do smsky, když se mu najednou před očima zjeví vaše Valentýnka. Otevře kufr a na vrchu vaše kalhotky s básničkou, o kterou jste se nepokusili od základní školy. Model jeho vysněného auta s vašimi fotkami jako na svatební limuzíně, nebo cokoli z vašich rukou. Uvidíte, že mu to tam v děly zpříjemní den a večer mnohem víc než něco, co jste narychlo koupili v hypermarketu.

Žádné komentáře:

Okomentovat