pondělí 8. dubna 2013

Přečtěte jeho tělo


Postoj těla, jeho pohyby a tahy prozradí také velmi mnoho. Ve spojitosti s prapodstaty chlapstva - lovením se můžete zadívat na
krem proti vraskam to, jak je k vám otočený. Ke kořisti se vždy staví čelem a jelikož tou současnou "kořistí" můžete být právě vy, mělo by to tak být i při vás. Pokud má muž zájem, stojí k ženě čelem, tedy hrudí vpřed. Je celkem jedno, jestli jste hned vedle sebe , nebo je on opodál. Přestože vás sleduje z dálky, jeho postoj prozradí, jak mu na vás záleží.
Při blízkém kontaktu si všímejte, zda se snaží proniknout do vaší bezpečné zóny. Naklání se, dělá pohyby vpřed a vytváří mezi vámi dvěma jakoby samostatný
krem proti vraskam komunikační prostor? Je zřejmé, že chce být ve vaší blízkosti. Pokud by zájem neměl, prostor kolem vás by svým tělem nechal jasně otevřený.
Podobně jako my ženy i muži bývají při snaze o balení nervózní. Proto si všimněte i hru jeho rukou, která se při nejistotě zaměstnává jinými věcmi. Většinou jde o doteky brady, nosu, uší nebo pohrávání se s něčím, co držíme v ruce.

Žádné komentáře:

Okomentovat