pondělí 8. dubna 2013

Zapomeňme na spontánní rychlovky

Hudba může vytvořit dokonalou erotickou atmosféru. A stejně dobře ji může zcela zničit. Je lepší sex potichu nebo za zvuků našich oblíbených hitovek?
Záleží od situace, pochopitelně. Někdy se jinak než potichu ani nedá. Představte si, že si užíváte na chatě, kde je kromě vás a vašeho partnera krém na vrásky celá parta. Tehdy si musíte dávat pozor na každý nepotištěný slastný výkřik, který by vás prozradil. Milování tak sice není úplně uvolněné, ale má to své kouzlo, protože tím, že se kontrolujete, jste si vědoma každého svého pohybu. Tichý sex proto nejednou bývá pomalý a nádherně procítěný.



Zapomeňme však na spontánní rychlovky nebo sex v "bojových" podmínkách. Pokud máte dost času na vytvoření erotické atmosféry, určitě krém proti vráskám nepodceňujte výběr dobré hudby. Na zahraničních stránkách najdete desítky erotických playlistů s písněmi, které se nejvíce hodí k sexu. Protože jde o anglické texty, našince zas tak moc neokouzlí.
Spíše vytěžte z faktu, že písně v sobě nesou silný přidružení náboj. Připomínají nám životní události, odhalují vzpomínky. Na intimní krémy na vrásky večer se proto ideálně hodí hudební kompilace "osobních" songů. To jsou ty, co vám hráli na dovolené, nebo při prvním líbání ... Každý párek má své. Nechte je hrát jen jako tichý kulisu, abyste je vnímali podprahově, a ne rušivě.

Žádné komentáře:

Okomentovat