pondělí 8. dubna 2013

Pokud zoufale žárlíte

Mnohé ženy ale tímto nekončí. Nutí své přátele měnit nejen svůj šatník, ale i jeho zaběhané návyky a povahové vlastnosti. Často to hraničí s tím, že krém na vrásky  se žena snaží udělat ze svého přítele to, čím není, tedy muže, kterého nosí ve své fantazii. Nuže, pokud to muž prokoukne a pochopí tento záměr, bere nohy na ramena.
Proto, pokud se s některými nedostatky svého partnera opravdu nedokážete smířit a on není ochoten změny, berte nohy na ramena vy, milé dámy a najděte si muže, který se vašemu obrazu "ideálního" chlapa přibližuje víc.

Mnozí říkají, že žárlivost je kořením ve vztahu. Ale pokud to s kořením přeženete, jídlo se nedá sníst. Pokud jsou nejdůležitějšími krém proti vráskám otázkami ve vztahu: "Kdo Ti volal? Kam si šel po práci? Proč se otočil za tou ženskou? "Nebo se mu přehrabovat v mobilu, otevíráte mu poštu, nuže ani takový vztah není věru konzumovatelná.
Bez důvěry se nedá fungovat a pokud muž vycítí, že ať udělá cokoliv, nedůvěřujete mu, ze vztahu uniká tou nejkratší únikovou cestou. Proto příště před nějakou krém proti vráskám žiarlivostnou scénou si položte otázku, jaké důvody vás vedou k takovému chování a kam se poděla vaše důvěra.

Žádné komentáře:

Okomentovat